Op reis

Reisverzekering

Even lekker weg. Een weekendje eruit of wat langer op vakantie. In Nederland of verder weg. Dan wil je dat je goed verzekerd bent en lekker genieten. En gaat er iets mis? Dan wil je dat het snel en goed geregeld wordt.

Doorlopende reisverzekering

Met een doorlopende reisverzekering hoef je er niet telkens aan te denken. Je betaalt maandelijks of jaarlijks een vaste premie en je bent voor alle uitjes verzekerd. Hoe fijn is dat!

Kortlopende reisverzekering

Als je niet zo vaak reist dan is de kortlopende reisverzekering een goede keuze.

Annuleringsverzekering

Gaat je reis niet door vanwege ziekte of een andere ernstige reden? dan is het natuurlijk erg jammer als je toch het volledige bedrag meot betalen. Met een annuleringsverzekering voorkom je dat. Let er wel op dat je de annuleringsverzekering meteen afsluit bij het boeken van je reis. 

Tip

Sluit een annuleringsverzekering altijd binnen 7 dagen ná boeking van de reis af!

Tip

Noteer altijd het alarmnummer van de reisverzekering als ‘nieuw contact’ in je mobiele telefoon.

Tip

Een losse reisverzekering lijkt vaak goedkoper dan een doorlopende reisverzekering. Wilfred adviseert jou bij een pakket op maat.

Tip

zet ook je polisnummer in je telefoon, met de maatschappijnaam.

Caravan, Vouwwagen, Camper en Aanhanger

Heerlijk met je eigen slaapplek op pad… Wat een vrijheid geeft dat! Je wilt natuurlijk ook dat jouw camper of caravan dan goed verzekerd is.

Caravanverzekering | Vouwwagenverzekering

Je bent niet verplicht om je caravan te verzekeren. In principe is een caravan meeverzekerd met het trekkende voertuig. Maar toch is het verstandig om ‘m wel apart te verzekeren. Je weet dan zeker dat ook schade die door jouw toedoen is ontstaan gedekt is.

Camperverzekering

Het is zover: de vrijheid lonkt en je koopt een camper! Ook voor de verzekering van je camper ben je bij Wilfred Eshuis aan het goede adres.

Aanhangerverzekering

Als je aanhanger gekoppeld is aan je auto, dan is deze verzekerd met de WA verzekering van je auto. Maar als deze niet gekoppeld is aan het trekkende voertuig, en veroorzaak je schade aan anderen? Dan is dit verzekerd met je Aansprakelijkheidsverzekering.

Heeft jouw aanhanger een eigen kenteken? Dan ben je verplicht om deze apart te verzekeren.

Contact

Adres

Wilfred Eshuis Assurantiën VOF
Looweg 2F
7447 PG  Hellendoorn